Book Rating
Narrator Rating

14

Unabridged Audio Book

Download On Audiobooks.com
Stream On Audiobooks.com

Download or Stream instantly more than 55,000 audiobooks.
Listen to "14" on your iOS and Android device.

Don't have an iOS or Android device, then listen in your browse on any PC or Mac computer.

Author:

Narrator:

Length:

Publisher:

Date:

Miguel González

2 Hours 41 Minutes

SAGA Egmont

July 2020

Audio Book Summary

Cinc homes han partit a la guerra. Una dona n'espera la tornada de dos. Falta per saber si tornaran. Quan. I en quin estat.
L'aproximació de Jean Echenoz a la Gran Guerra, a aquesta barbàrie sense precedents que va sacsejar mig món i va destrossar l'altre mig, se salda amb un relat precís i afilat sobre la marxa dels soldats per França, l'estrèpit de la carn i el metall , els projectils i els morts, la massa sense ment enviada a morir. Una novel·la d'absències, de desesperació i de fugida.
-
(Orange, França, 26 de desembre de 1947) és un dels novel·listes contemporanis amb més reconeixement internacional.Malgrat que va estudiar Sociologia i Enginyeria Civil, la seva gran passió ha estat sempre la literatura. Va publicar la seva primera novel·la, Le Méridien de Greenwich, el 1979, amb la qual va guanyar el premi Féneon.Fins ara ha publicat 14 novel·les, per les quals ha rebut els premis literaris més importants de França, com el Goncourt o el Médicis.En català en podeu trobar també les novel·les Me'n vaig (Proa, 2000), 14 (Raig Verd, 2013) i Córrer (Raig Verd, 2014).

Similar Audio Books