Book Rating
Narrator Rating

Den lättaste avslappningsövningen någonsin. Hjärnvågsstimulerande version

Unabridged Audio Book

Download On Audiobooks.com
Stream On Audiobooks.com

Download or Stream instantly more than 55,000 audiobooks.
Listen to "Den lättaste avslappningsövningen någonsin. Hjärnvågsstimulerande version" on your iOS and Android device.

Don't have an iOS or Android device, then listen in your browse on any PC or Mac computer.

Author:

Narrator:

Length:

Publisher:

Date:

,

Sophie Påhlsson, Påhlsson

0 Hours 17 Minutes

Findaway Voices

November 2019

Audio Book Summary

I Den lättaste avslappningsövningen någonsin har den korta avslappningsövning som inleder den guidade meditationen Rosenträdgården fått bli huvudmomentet och bilda en egen avslappningsövning som passar alla, både nybörjare och vana. Den här versionen innehåller hjärnvågsstimulerande frekvenser i form av binaural rytm och isokroniska toner. För binaural rytm krävs hörlurar och att rätt hörlur sitter över/i rätt öra. Detta krävs inte för isokroniska toner. Om du är under 18 år eller inte vill använda meditationer med hjärnvågstimulerande frekvenser rekommenderas originalutgåvan som är helt fri från detta. 

Övningen inleds med att du först får känna in känslan av din andning. Därefter får du hjälp att slappna av först i benen, sedan i höfterna, därefter i magen bröstet och ryggen, följt av dina händer och armar, därefter i nacken och halsen, och till sist i dina ansiktsmuskler. När du har slappnat av i kroppen ges du sedan 10 minuter där du bara kan vila.

Den lättaste avslappningsövningen någonsin har många användningsområden. Du kan använda den på lunchrasten eller efter jobbet eller skolan för att varva ner och ladda om. Eftersom alla former av avslappning och meditation är bra för att behandla både stress och olika former av hälsoproblem som t.ex. ångest, smärta, sömnsvårigheter, depression och så vidare så kan övningen användas även för detta ändamål. Även personer med utmattningssyndrom bör kunna ta denna ljudbok till sig; Övningen är helt kravlös; inte någon gång under hela avslappningsövningen kommer du att bli ombedd att fokusera eller koncentrera dig på någonting.

Övningen ska inte utföras av någon, eller i närheten av någon, som framför ett fordon. Vill du lyssna på övningen när du åker bil eller buss så använd hörlurar.

Bakgrundsmusik: Daydreams av Christopher Lloyd Clarke och heter Daydreams. De hjärnvågsstimulerade frekvenser av författaren själv.

 

Similar Audio Books