Book Rating
Narrator Rating

Gråt inte över spillt vin

Unabridged Audio Book

Download On Audiobooks.com
Stream On Audiobooks.com

Download or Stream instantly more than 55,000 audiobooks.
Listen to "Gråt inte över spillt vin" on your iOS and Android device.

Don't have an iOS or Android device, then listen in your browse on any PC or Mac computer.

Author:

Narrator:

Length:

Publisher:

Date:

Sofie Lindberg

9 Hours 17 Minutes

Findaway Voices

December 2017

Audio Book Summary

Mita närmar sig aningen skräckslagen femtioårsstrecket. Hon är sjukskriven från jobbet bakom fiskdisken på en stormarknad, lätt överviktig, röker för mycket och känner sig allmänt ful och bitter. Ändå önskar hon sig evigt ung, men utan botox och silikonlyft. Ofta hamnar hon i blåsväder, då hennes känsloliv pendlar upp och ned som en expresshiss.

Nu har Mita isolerat sig hemma i lägenheten och vill egentligen inte visa sig för någon, knappast ens för Billy, som hon har ett ambivalent särboförhållande med. Ett förhållande som får henne att känna sig än mer oduglig och oönskad - 'Han behöver mig ju bara för sin egen tillfredsställelse, någon att sova hos mellan sina fotbollsresor'.

Med en stor portion självironi och sin giftiga tunga hankar hon sig ändå fram. Sitt liv lever hon framför sin dator. På ett kvinnoforum finner hon Bibi, en blåögt naiv kvinna, som efter en skilsmässa nu vill ta igen allt hon missat, genom ivrigt kontaktsökande på olika dejtingforum.

Gråt inte över spillt vin är berättelsen om en svensk Bridget Jones, en roman om en medelålders kvinnas känslostormar - samtidigt späckad av dråpliga inslag och mixad humor.

Similar Audio Books