Book Rating
Narrator Rating

Härifrån till verkligheten

Unabridged Audio Book

Download On Audiobooks.com
Stream On Audiobooks.com

Download or Stream instantly more than 55,000 audiobooks.
Listen to "Härifrån till verkligheten" on your iOS and Android device.

Don't have an iOS or Android device, then listen in your browse on any PC or Mac computer.

Author:

Narrator:

Length:

Publisher:

Date:

Sofie Lindberg

8 Hours 27 Minutes

Findaway Voices

November 2016

Audio Book Summary

Den heta sommaren går in i augusti. Medan Marianne kör hemåt över den skånska slätten, vänder dotterns plan tillbaka mot Stockholm. Semestern är slut och Marianne kan pusta ut. Nu stundas äntligen egentid och den vardag hon lärt sig att älska.

I Stockholm landar Karin och våndas inför hösten. Författardrömmarna rasar in på förlaget och i hjärtat skaver hemligheten om makens bortgång. Men en tanke har börjat ta form kring mammans sjuttiofemårsdag. Ett övertagande av hennes skånelänga kan vara chansen till den nystart hon så väl behöver.

Så öppnar Marianne dörren för en rörmokare. Hon hamnar i ett tvärdrag av känslor och tankar. Bor hon egentligen i sin dotters barndomshem eller bor hon i sitt eget vuxenhem? Varför hade hon aldrig valt, utan bara låtit saker ske? När födelsedagen kommer har både mor och dotter med sig överraskningar till festen.

EVA RYDINGER debuterade 2013 på Ordberoende Förlag med Fotografen och lovordades för sitt språk och sin engagerande roman. I sin andra roman uppehåller hon sig på samma tema; att utforska komplexiteten kring att vara ung, mogen eller gammal kvinna i ett modernt samhälle i förändring.

Similar Audio Books