Book Rating
Narrator Rating

La mirada de l'auriga

Unabridged Audio Book

Download On Audiobooks.com
Stream On Audiobooks.com

Download or Stream instantly more than 55,000 audiobooks.
Listen to "La mirada de l'auriga" on your iOS and Android device.

Don't have an iOS or Android device, then listen in your browse on any PC or Mac computer.

Author:

Narrator:

Length:

Publisher:

Date:

David Espunya

5 Hours 11 Minutes

SAGA Egmont

December 2021

Audio Book Summary

'La mirada de l’auriga', més enllà de la trama de la nissaga dinomènida i de l’entrellat d’unes atziagues morts familiars, és una novel·la tan breu com intensa i tan esbalaïdora com poètica. Abraça tota la història de la cèlebre escultura de Delfos, a partir dels records de l’auriga que va servir de model als escultors, en un temps en què el món grec estava en col·lisió amb els bàrbars perses i cartaginesos contra els quals els grecs clamaven 'no podrem mai ser / si no som lliures', al·legoria palesa de l’actual conflicte català.
Una novel·la de ficció literària sobre el misteri de l’auriga de Delfos que inclou tots els elements fonamentals de la cultura clàssica relacionats amb Èsquil, Empèdocles, Pitàgores de Samos o Plató. A més, hi conflueix la reflexió filosòfica, el debat sobre els models d'espiritualitat basats en una divinitat essencial i diversos déus associats a les pulsions i als anhels humans, la consciència històrica, l’erotisme, el món de les herbes remeieres, etc. Tota una història de misteri i entreteniment que manté en joli fins al final!
-
Lluís Busquets i Grabulosa (Olot, 1947) és escriptor, professor, periodista, doctor en Filologia Catalana i llicenciat en Filosofia, en Teologia i en Ciències de la Informació. Ha col·laborat en mitjans radiofònics i televisius, encara ho fa en premsa escrita, i ha conreat diversos gèneres literaris, des de l’assaig fins a la ficció, tant per a joves com per a adults. Entre els seus darrers assaigs han assolit molt ressò 'Última notícia de Jesús el Natzarè' (2006) —amb quatre edicions i versió castellana—, 'Els evangelis secrets de Maria i de la Magdalena' (2007) —amb versió castellana—, 'Carta al Papa' (2010) i 'Xirinacs i l’estafa de la transició' (2013). Entre les seves darreres novel·les de caire històric, cal esmentar 'El testament de Moisès' (2007) i 'Albada a Lisboa' (2011).

Similar Audio Books