Book Rating
Narrator Rating

Sam Numit: La guitarra d'en John Lennon

Unabridged Audio Book

Download On Audiobooks.com
Stream On Audiobooks.com

Download or Stream instantly more than 55,000 audiobooks.
Listen to "Sam Numit: La guitarra d'en John Lennon" on your iOS and Android device.

Don't have an iOS or Android device, then listen in your browse on any PC or Mac computer.

Author:

Narrator:

Length:

Publisher:

Date:

Octavi Pujades

4 Hours 30 Minutes

SAGA Egmont

September 2021

Audio Book Summary

A la primera saga de les seves aventures, el detectiu Sam Numit es veurà abocat a la recerca de les circumstàncies que envolten la mort d’en Frank Powell, el cantant que el va ajudar a entrar en el món de la música, perquè li costa creure que hagi mort per sobredosi, que es tracti d'un accident, o fins i tot d'un suïcidi.
Amb les aventures de Sam Numit anirem descobrint els secrets i les intimitats més sorprenents del món del rock.

Aquest audiollibre està narrat en català.
Sam Numit és un rocker d'èxit que ha compartit escenari amb músics de la talla de Sting, Jim Morrisson o Freddie Mercury. Però a més de músic, Sam Numit és un detectiu especialitzat en la recerca de robatoris, xantatges, assassinats...
Ningú millor que ell coneix els secrets del món de la música i les seves peculiaritats. I és que, encara que no ho sembli, en la indústria musical no tot és fama i glamur...
Jordi Sierra i Fabra va néixer a Barcelona el 26 de juliol de 1947.
És conegut per la seva obra com a escriptor de literatura infantil i juvenil i el seu treball com a periodista musical. La seva vocació d'escriptor és clara i ferma des de molt petit: confessa que va fer els seus primers passos amb tan sols vuit anys d'edat i als dotze anys ja va escriure la seva primera novel·la llarga, de cinc-centes pàgines.
Malgrat la seva clara vocació, no comptava amb l'aprovació o l'entusiasme dels seus pares, que en acabar el batxillerat el van obligar a treballar en una empresa de construcció durant el dia i a estudiar per ser aparellador durant la nit.
De la seva infància ha dit que 'vaig ser tres vegades reprimit: pel meu pare, pel règim i per l'escola franquista'.
Tot i així, la seva determinació i la seva tenacitat són més fortes que qualsevol obstacle i les seves insistents cartes setmanals a la cadena de ràdio Cadena Ser el van portar a convertir-se en un dels fundadors de la revista 'El Gran Musical' el 1968.
El 1970 va poder abandonar els estudis per convertir-se en comentarista musical, la qual cosa li va permetre viatjar per tot el món amb grups i artistes del moment mentre cobria les seves actuacions i escrivia reportatges.

Similar Audio Books