Book Rating
Narrator Rating

Sinaia

Unabridged Audio Book

Download On Audiobooks.com
Stream On Audiobooks.com

Download or Stream instantly more than 55,000 audiobooks.
Listen to "Sinaia" on your iOS and Android device.

Don't have an iOS or Android device, then listen in your browse on any PC or Mac computer.

Author:

Narrator:

Length:

Publisher:

Date:

Miquel Garcia Borda

6 Hours 23 Minutes

SAGA Egmont

October 2021

Audio Book Summary

És la primavera del 1939 i la Guerra Civil espanyola ha acabat. Són milers els republicans que es veuen obligats a marxar, i els primers que aconsegueixen escapar, passatgers del Sinaia, parteixen rumb a Mèxic on el president Lázaro Cárdenas ha promès donar-los recer. Van abatuts per la derrota, però oberts a un futur ple d'esperança.

Al vaixell hi viatgen, entre d’altres, els Puig, els Alcaraz i també un home i una dona les existències dels quals es veuran atrapades per la destinació. Aquest grup de personatges i els seus descendents donen forma a la saga més emocionant i intensa que s'ha escrit mai sobre l'exili.

'Sinaia' és una novel·la del diari a bord d'aquella travessia, basada en els testimoniatges reals, amanit amb la ficció d'un assassinat que mantindrà el lector en suspens. Amb aquesta novel·la, Jordi Sierra i Fabra va guanyar el Premi Fiter i Rossell de Novel·la d'Andorra.

Aquest audiollibre està narrat en català.
-
Jordi Sierra i Fabra va néixer a Barcelona el 26 de juliol de 1947.
És conegut per la seva obra com a escriptor de literatura infantil i juvenil i el seu treball com a periodista musical. La seva vocació d'escriptor és clara i ferma des de molt petit: confessa que va fer els seus primers passos amb tan sols vuit anys d'edat i als dotze anys ja va escriure la seva primera novel·la llarga, de cinc-centes pàgines.
Malgrat la seva clara vocació, no comptava amb l'aprovació o l'entusiasme dels seus pares, que en acabar el batxillerat el van obligar a treballar en una empresa de construcció durant el dia i a estudiar per ser aparellador durant la nit.
De la seva infància ha dit que 'vaig ser tres vegades reprimit: pel meu pare, pel règim i per l'escola franquista'.
Tot i així, la seva determinació i la seva tenacitat són més fortes que qualsevol obstacle i les seves insistents cartes setmanals a la cadena de ràdio Cadena Ser el van portar a convertir-se en un dels fundadors de la revista 'El Gran Musical' el 1968.
El 1970 va poder abandonar els estudis per convertir-se en comentarista musical, la qual cosa li va permetre viatjar per tot el món amb grups i artistes del moment mentre cobria les seves actuacions i escrivia reportatges.

Similar Audio Books