Book Rating
Narrator Rating

Sömnversion av Den lättaste avslappningsövningen någonsin

Unabridged Audio Book

Download On Audiobooks.com
Stream On Audiobooks.com

Download or Stream instantly more than 55,000 audiobooks.
Listen to "Sömnversion av Den lättaste avslappningsövningen någonsin" on your iOS and Android device.

Don't have an iOS or Android device, then listen in your browse on any PC or Mac computer.

Author:

Narrator:

Length:

Publisher:

Date:

Sophie Påhlsson

0 Hours 33 Minutes

Findaway Voices

October 2019

Audio Book Summary

Den här versionen är till för dig som redan är bekant med originalversionen av Den lättaste avslappningsövningen någonsin. Originalversionen av är avsedd att användas på dagtid. Då många ändå gärna vill använda den för att underlätta insomningen har den avslutande ”väckningen” klippts bort i den här versionen. Det innebär att när din kropp väl har slappnat av så kommer musiken att fortsätta spela i ytterligare 25 minuter och istället för att författaren/uppläsaren hjälper dig avsluta övningen så kommer musiken bara att fasas ut. 

I Den lättaste avslappningsövningen någonsin har den korta avslappningsövning som inleder den guidade meditationen Rosenträdgården fått bli huvudmomentet och bilda en lätt avslappningsövning som passar alla, både (de flesta) nybörjare och vana meditatörer. De versioner av övningen som inte har hjärnvågsstimulerande frekvenser i bakgrundsmusiken kan också göras av lite äldre barn, cirka 10-12 år och uppåt. Övningen inleds med att du först får känna in känslan av din andning. Därefter får du hjälp att slappna av först i benen, sedan i höfterna, därefter i magen bröstet och ryggen, följt av dina händer och armar, därefter i nacken och halsen, och till sist i dina ansiktsmuskler. När du har slappnat av i kroppen får du sedan bar vila till vacker bakgrundsmusik. Uppläst av författaren. Musik: Serenity av Chris Collins. 

Sophie Grace Meditationer är en sydvästsvensk meditationsinstruktör som började skriva meditationer för eget bruk då hon saknade övningar som hon ville lyssna på. Hon fokuserar på övningar som hon själv gillar, oftast med tekniken guided imagery (på svenska ung. vägledd dagdröm eller dagdrömsmeditation), och som ska gå att använda om och om igen. Då Sophie också har en master i engelska med specialisering i översättning har hon också översatt och läst in titeln på engelska. Den heter då Nighttime Version of The Easiest Relaxation Exercise Ever. Pseodonym på eng. är Sophie Grace Meditations. 

Similar Audio Books