Book Rating
Narrator Rating

Vinterstugan. En meditationssaga

Unabridged Audio Book

Download On Audiobooks.com
Stream On Audiobooks.com

Download or Stream instantly more than 55,000 audiobooks.
Listen to "Vinterstugan. En meditationssaga" on your iOS and Android device.

Don't have an iOS or Android device, then listen in your browse on any PC or Mac computer.

Author:

Narrator:

Length:

Publisher:

Date:

Sophie Påhlsson

0 Hours 36 Minutes

Findaway Voices

December 2021

Audio Book Summary

I Vinterstugan har sömnsagan för vuxna, Den mysiga stugan, som släpptes som ljudbok 2019 anpassats för att användas på dagtid. Den mysiga stugan finns fortfarande tillgänglig för dig som tycker om att använda den som hjälp till att somna, men här kan du som kanske tycker att övningen hellre skulle vara intressant att prova på dagtid göra just så.

Vinterstugan börjar med en kortare nedvarvningssekvens där du använder din andning för att varva ner. Därefter börjar en meditativ saga som du själv deltar i med hjälp av din fantasi. En promenad genom ett vackert vinterlandskap tar dig till en mysig liten stuga. I stugan finns en öppen spis. Elden som brinner i den är speciell. Den kan ta hand om jobbiga känslor och tankar du bär på och omvandla dem till rök och aska. När du har låtsat att du överlämnat tankar och känslor till elden en stund så lägger du dig på en soffa som står framför den öppna spisen. Där får du hjälp att stegvis slappna av mer och mer i kroppen innan du får vila en stund till sällskap av bakgrundsmusiken. I denna utgåva, originalversionen, får du fem minuters stilla vila på soffan innan du sedan lämnar stugan och får hjälp att återgå till normal medvetandenivå igen. Vill du vila längre så kan du gärna prova den längre utgåvan, del två i serien, där du har hela 20 minuters tid att bara vila och återhämta dig.

Meditationssagan är inläst av författaren och finns också på engelska. Även då inläst av författaren själv. Engelskt pseudonym: Sophie Grace Meditations. Eldljuden som förekommer i inspelningen finns också utgivna separat under namnet 'Mjukt spakande glöd'.

Similar Audio Books