Book Rating
Narrator Rating

100 och en älskare

Unabridged Audio Book

Download On Audiobooks.com
Stream On Audiobooks.com

Download or Stream instantly more than 55,000 audiobooks.
Listen to "100 och en älskare" on your iOS and Android device.

Don't have an iOS or Android device, then listen in your browse on any PC or Mac computer.

Author:

Narrator:

Length:

Publisher:

Date:

Jannika Eriksson

1 Hours 21 Minutes

Findaway Voices

March 2018

Genres:

Audio Book Summary

Sexdagboken blir en del av hennes självförverkligande. I den skriver Nadja ner detaljerna kring sina erotiska äventyr och frågar sig själv vad det är hon innerst inne längtar efter.

Nadja har, utan att riktigt märka av när det hände, uppnått den övre medelåldern. Och sexlusten är starkare än någonsin. Hon kan inte längre få egna barn, den tiden har passerat. Men det är inte försent för henne att lära känna sig själv, att utforska sin sexualitet till fullo.

Hon börjar med nätdejting. Med det finns det risker. Hon kan bli upptäckt och fördömd; av familjen, grannar, arbetskamrater. Men vad är det gentemot vad hon har att vinna?

Gradvis utmanar Nadja sina sexuella gränser och blir allt starkare i sig själv. Hon får njuta mer än hon någonsin gjort förut. Kanske kan hon till och med kan hitta den sanna kärleken?

Med en blinkning till den sensuella klassikern Tusen och en natt, skildrar Majvi Åkerlind i Hundra och en älskare en medelålders kvinnas fulla sexuella uppvaknade och självständighetsdeklaration. Det är erotik för kvinnor och för män som vill lära sig mer om kvinnor.

Similar Audio Books